DWT Consulting bvba
advies in kennismanagement en bedrijfsengineering

 
  home contact
 
   
over dwt consulting visie kennismanagement aanpak enkele voorbeelden seminaries interessante links
     
   
     
  Jan De Winter: background  
 
 
Jan De Winter & DWT Consulting
 
     
  Management consultant Jan De Winter is gespecialiseerd in kennisbeheer. Hij begeleidt organisaties bij het definiëren en organiseren van initiatieven voor kennisbeheer, die vaak een IT-component omvatten.

De afgelopen 20 jaar heeft Jan De Winter een brede ervaring opgebouwd in diverse kennisdomeinen, zoals personeelsbeleid, organisatieontwikkeling, verandermanagement en ICT-projecten voor document- en kennisbeheer. Op basis van deze gecombineerde ervaring heeft Jan De Winter een eigen visie over kennisbeheer opgebouwd, die ten grondslag ligt aan de activiteiten die hij aanbiedt via de bvba DWT Consulting.

Als adviseur is Jan De Winter in de eerste plaats een onafhankelijke partij die klanten een onbevooroordeeld advies verstrekt. DWT Consulting is niet gebonden aan technologieontwikkelaars of implementatiebedrijven, wat een belangrijk voordeel is bij de begeleiding van organisaties en de voorbereiding en operationele uitrol van technisch georiënteerde projecten.

Met zijn ervaring en kennis in het begeleiden van verandering concentreert Jan De Winter zich vooral op het vertalen van de doelstellingen van het management naar realiseerbare projecten in verschillende domeinen. Meestal worden deze projecten op elkaar afgestemd onder de koepel van een veranderprogramma.

Op verzoek van de klant kan via DWT Consulting bvba de nodige expertise gebundeld worden, zodat de klant één aanspreekpunt heeft, wat zeker een voordeel is bij grotere projecten.
We zijn er echter van overtuigd dat met de juiste begeleiding veel projecten gerealiseerd kunnen worden met de bij de klant beschikbare expertise. Door bij de projecten de juiste interne mensen te betrekken, ontstaat ook een sterker draagvlak voor de verandering en blijven de projecten ook na het vertrek van de externe consultant geborgd.
 
     
    © DWT Consulting - Jan De Winter - www.dwtconsulting.be - 2011